Speen met naam

Wat is er nu schattiger dan een speen cadeau geven bij een geboorte? Een speen met naam natuurlijk!

Knuffel met naam

Spenen set met naam bedrukken - Wit/wit

Meter - speen met naam

  • Leeftijd: 0-6 maanden
  • 100% BPA vrij

NIP day speen maat 1

  • Inclusief hygiënische speendop

NIP day speen maat 1

  • Leeftijd: 0-6 maanden
  • Soort speen: NIP day speen maat 1
  • 100% BPA vrij

Wat voor opties zijn er, als je, een speen bedrukken wilt?

Het meest persoonlijke cadeautje wat je een baby kunt geven. Laat een speen bedrukken met de naam van het kindje, en je zult een onvergetelijk cadeau geven. Waarschijnlijk wordt dit zelfs de favoriete speen van de ouders, zo valt de speen tenminste op tussen die berg speelgoed op de vloer!

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden voor gepersonaliseerde producten. Zo ook voor een speen. Hierin wordt zoveel mogelijk beschreven. Het is mogelijk om een speen met naam te bedrukken, in alle denkbare leeftijd categorieën van een speen. Deze speen bevat hoge kwaliteit, in verschillende vormen en maten. Er wordt een groot variatie aan designs aangeboden voor jouw speen, dit zorgt er dus voor dat het later een mooie persoonlijke herinnering zal zijn. Ook is het zelfs nog mogelijk om het koord van de speen te laten personaliseren. Het is dus maar net wat je wilt als design voor jou speen, alles is mogelijk! Verder in het artikel meer informatie over alle mogelijkheden.


Kortom, een speen bedrukken met een persoonlijke tekst of naam, is altijd mooier dan een standaard speen. Wellicht met een mooie achterliggende betekenis!

Alle mogelijke opties gepersonaliseerde speen.

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een speen met naam bedrukken.
Zo zijn er mogelijkheden in verschillende designs, denk bijvoorbeeld aan, auto design, sneeuwpoppen achtergrond, eigen tekening verwerkt in het design, kleuren combinatie, een enkele kleur. Dit is echter niet de enige optie. Zo is het mogelijk om een eigen naam te laten graveren in jouw speen.

Als laatste is het ook nog mogelijk om het koord van de speen te laten graveren. Zo zou je dus bijvoorbeeld verschillende teksten op de speen en het koord kunnen laten graveren. Alle spenen komen in verschillende vormen, maten, en mogelijk voor alle babyleeftijden. Klinkt dit te mooi om waar te zijn, dan is het aan te raden om alle mogelijkheden te bekijken, en te zien of dit iets voor jou is. Bekijk alle opties rustig door, die aangeboden worden. Om, te ontdekken of dit is wat jij zoekt.

Is dit een mooi product/cadeau om aan te schaffen of is er geen verschil met de standaard speen?

Het antwoord hierop, in het kort is, ja. Dit is een beter product dan een standaard speen. Tenminste als je op het moment een speen moet aanschaffen voor je eigen baby of als cadeau voor iemand anders. Waarom is dit een goed product in plaats van de welbekende standaard speen? Dit zou je, jezelf kunnen afvragen als het gaat om een speen. Dit is, vanwege de hoge kwaliteit, en vele mogelijke variaties design.

Hierdoor stijgt de gepersonaliseerde speen boven de andere concurrentie uit. Deze speen wordt uniek door de personalisatie voor de baby, en dit zal een herinnering voor later blijven. Denk bij een design bijvoorbeeld aan, veel verschillende kleuren, vormen, maten, een naam, met eventueel een kleine tekening rondom de naam. Het is ook zelfs mogelijk om, het koord aan de speen te personaliseren met een naam. Het is dus zeker aan te raden om een fopspeen met naam te bedrukken, omdat dit iets is wat je later als leuke herinnering aan de baby jaren kan bewaren.

Fopspeen met naam

Wanneer er een kindje geboren wordt zijn er natuurlijk hartstikke leuke kleertjes die je kunt kopen, maar de kans is groot dat dit niet gedragen wordt. De ouders hebben nu eenmaal een bepaalde stijl kleding in gedachte die zij leuk vinden, en hebben geen verplichting om jouw gekochte kleding dan alsnog aan te doen.

Maar een speen met naam? Dat is altijd handig! Of het nu gaat om een tweeling of een enkel kind, een bedrukte speen is altijd fijn om te hebben. Ook handig om een tweeling uit elkaar te houden trouwens! Je weet natuurlijk wel wie wie is, maar ja, ze zijn nog maar net geboren en door al die hormonen kun je nog wel eens de namen door elkaar halen. Kan jij ook niks aan doen! Maar met die fopspenen met namen is dat verleden tijd.

Verschillende soorten spenen

Spenen zijn er in allerlei soorten en maten, en zo dus ook heel veel soorten speen met naam. Sommige kinderen hebben liever geen speen, maar een doekje. Een staart van een knuffeldier is ook altijd wel lekker om op te sabbelen. Maar kinderen die vanaf de geboorte al een speen hebben, willen deze vaak een aantal jaar bij zich houden.

Voor elk van de leeftijdsfases waar een kind met speen doorheen gaat, zijn er verschillende soorten spenen. Zo is het bijvoorbeeld handig voor pasgeborene om een anatomisch gevormde speen te hebben. Deze zit goed in de mond en zij ervaren hier geen last van.


Als ze ongeveer een jaar oud zijn beginnen ze steeds meer te spelen, gooien en rommel te maken. De speen met naam wilt hierbij ook nog wel eens tussen de berg speelgoed verdwijnen. In zulke gevallen kan het een idee zijn om een fopspeen met naam te kopen met een clipje erbij. Deze kan aan de kleding vastgemaakt worden waardoor hij dus niet makkelijk door heel de kamer geslingerd kan worden. Die speen met naam komt dan weer handig van pas wanneer je een tweeling hebt en allebei de spenen kwijt zijn.


Als ze dan weer wat ouder worden dan beweegt de speen nogal in de mond. Het wordt niet zo zeer meer gebruikt voor het zuigen en meer gewoon als vermaak. Kauwen komt dan ook vaak voor. Omdat de speen dan zo veel beweegt, is het fijn als ze een speen hebben waar veel lucht doorheen kan. Een speen met een luchtige opening. Hierdoor wordt de beademing niet belemmerd tijdens het slapen, en krijgen ze tevens ook niet van pijnlijke rode plekken rondom hun lippen van al het bewegen. Al deze versies zijn beschikbaar als speen met naam.