Glazen kerstbal met naam

 • Een persoonlijk pronkstuk voor in de kerstboom

Beautiful glass laser engraved xmas ball

 • Aantal: 2 stuks
 • Kleuren: goud, zilver en rood
 • Personalisatie: met naam en/of tekst

Personaliseerbare kerstbal in klassiek rood design

Klantenreviews:

 • Ik heb een gepersonaliseerde kerstbal gekocht. De inscriptie is helaas alleen leesbaar als je er met je neus bovenop staat.

Maak van jouw kerstboom een bezienswaardigheid

 • Transparante kerstbal
 • Met tekst, foto of allebei
 • Set van 2 kerstballen

Liefdevolle kerstbal met jullie namen erop

Klantenreviews:

 • Prima kerstbal, opdruk komt mooi uit.

Kerstmisbal met gravure - gouden eenhoorn

 • Met persoonlijke gravure
 • Materiaal: glas

Deze kerstbal kun je namelijk zelf beschilderen

 • Met krijtbordverflaag
 • Om zelf te beschilderen

Prachtig uitgevoerde kerstbal en leuk bedrukt

Klantenreviews:

 • Erg leuke gepresonaliseerde kerstbal voor de kinderen

Prachtige kerstball en zorgvuldig verpakt

Klantenreviews:

 • Mooie kerstbal met tekst en afbeelding
 • Geweldige goede snelle service!

Wat voor mogelijkheden zijn er als je een persoonlijke kerstbal wilt creëren?

Is een gewone kerstbal niet kleurrijk genoeg? Dit kan je afvragen wanneer je de mogelijkheid ziet, om een kerstbal bedrukken laten. Het is het echter zeker waard als je, de kerstmis extra persoonlijk wilt maken, door middel van je eigen kerstbal graveren die je elk jaar voor kerstmis kan hergebruiken. Voor deze personalisaties zijn tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden. Hoe dit, vroeger alleen voor mokken en wanddecoratie mogelijk was, is dit tegenwoordig op dezelfde manier mogelijk voor een kerstbal, zo zijn er nog zat andere mogelijkheden te bedenken qua gepersonaliseerde cadeaus.


Denk bij de kerstballen, bijvoorbeeld aan een kerstbal met naam, of een kerstbal met foto, met een eigen kleuren design, en keuze van het soort materiaal voor de kerstbal.
Kortom, het is zeker aan te raden om je kerst een stuk meer persoonlijker te maken met je eigen kerstballen. Dit zou natuurlijk ook goed van pas komen als cadeau voor iemand. Deze kerstballen van kwaliteit kun je meerdere jaren hergebruiken!

Alle mogelijke opties gepersonaliseerde kerstbal

Wanneer je ervoor kiest om een kerstbal te graveren naar eigen keuze, moet je natuurlijk eerst weten wat voor soort personalisatie je zou willen. Het product wordt gepersonaliseerd aan de hand van een basis design of kleur naar jouw keuze. Daarnaast kan je de kerstbal personaliseren met je eigen toevoeging. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een eigen foto, tekst, naam, of tekening die gegraveerd wordt in je kerstballen.

Ook is het nog mogelijk om de kleur design te kiezen, met het gewenste materiaal. Denk hierbij aan glas, metaal, plastic voor jouw kerstbal. De variaties die je kan creëren, zijn dus vrij ruim. Heb je zelf al genoeg kerstballen thuis liggen? Dan kan dit altijd nog een leuk persoonlijk cadeau zijn om te geven aan mensen die jarig zijn rond kerstmis!

Is dit product hetzelfde als de normale kerstballen, of zit daar een verschil?

In het kort, het is het zeker waard om je persoonlijke kerstbal te maken. De kerstballen worden met kwaliteit gemaakt en gegraveerd naar jouw keuze. De kerstballen blijven jaren mooi en behouden hun kwaliteit, mits er niet onvoorzichtig mee omgegaan wordt. Hierdoor kan je de kerstballen meerdere jaren hergebruiken, waardoor het geen investering is voor maar één jaar.


Er is een ruime variatie aan mogelijkheden voor een gepersonaliseerde kerstballen. In het kort, zijn dit: een eigen design/kleur, naam/tekst, foto, en een tekening. Dit is dus heel mooi, om je elke jaar een eigen gepersonaliseerde kerstbal met foto of bijvoorbeeld een kerstbal met naam in je kerstboom kan hangen.

Kortom, de persoonlijke kerstbal is het zeker waard, omdat je er meerdere jaren gebruik van kunt maken!

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar, en wat is er nu leuker dan de kerstboom versieren met een persoonlijke kerstbal? Dat klopt, niks! Of je nu op zoek bent naar een kerstbal met naam, kerstbal met foto of een gegraveerde kerstbal, wij hebben het allemaal in huis! Naar onze mening maakt een persoonlijke kerstbal de kerstdagen toch wat gezelliger, puur omdat jouw boom versierd is op een manier die niemand anders jou kan nadoen.

Kerstbal met naam

Soms wil je gewoon net even dat stapje verder gaan om jouw kerstboom te versieren. Misschien is het wel de eerste kerst samen met jouw nieuwe partner, of misschien is er wel een baby bij het gezin gekomen. Dan is het super leuk om een kerstbal met naam in de boom te hangen om te laten zien dat jullie een gezellige familie zijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een kerstbal met naam in de boom te hangen van een dierbare die je verloren bent, zo zijn ze er toch nog een beetje bij tijdens de kerstdagen.

Kerstbal graveren

Een kerstbal graveren is ook een hartstikke leuk idee. Dit kun je natuurlijk ook weer doen in de vorm van een kerstbal met naam. Wanneer je een gegraveerde kerstbal in de boom hangt, krijgt het toch weer een luxere uitstraling. Je kunt hier bijvoorbeeld ook speciale datums op graveren of de namen van de honden. Maar wat dacht je van een mooie quote? Dat past prima in de boom. Alles is mogelijk! Een persoonlijke kerstbal maakt de kerst net wat knusser.

Persoonlijke kerstbal

Er zijn dus heel veel mogelijkheden om een kerstbal persoonlijk te maken. Wij zijn hier echte voorstanders van, want wij vinden dat een persoonlijke kerstbal toch een speciale betekenis heeft. Je kunt er allerlei herinneringen aan vastmaken, en zo elk jaar opnieuw weer een speciaal moment beleven met jouw persoonlijke kerstballen. Natuurlijk zijn de persoonlijke kerstballen niet alleen voor in jouw eigen boom. Hoe leuk zou het zijn als je jouw moeder bijvoorbeeld een kerstbal met foto geeft van bijvoorbeeld haar kleinkinderen? Of van jou en jouw partner? Of een super leuke foto van jullie samen! De kleine cadeautjes betekenen vaak het meest voor iemand, vooral wanneer het een persoonlijk cadeau is.